

## Provisional Timetable: Mapping Environmental Assets, June 2025, Dartmoor

Course starts: Wednesday 4<sup>th</sup> June 2025

**Course duration**: 4 weeks, part-time

The course is taught across three weeks via a series of online evening sessions, three workshop sessions in-person in Princetown, Dartmoor, and two Dartmoor farm visits.

Please note, sessions not specified as online will be in-person only. For Farm Visits the group will meet at the farms. Travel is not included - personal transport will be required.

Joining instructions will be issued by email prior to week 1.

Course	Date	Time	Session Details
Week			
Week 1	Wed 4 June	10am – 4pm	In person seminar (2 hours, 10am-12pm)
			Mapping workshop 1 (2 hours, 12:30pm-2:30pm)
			In person seminar (1 hour, 3pm-4pm)
	Thu 5 June	10am -2pm	Farm visit 1 – Location TBC (4 hours)
Week 2	Tue 10 June	7pm - 8pm	Online seminar (1 hour)
	Wed 11 June	7pm - 8pm	Optional online drop-in (1 hour)
	Thu 12 June	7pm - 8pm	Online seminar (1 hour)
Week 3	Tue 17 June	10am -1pm	Mapping workshop 2 (3 hours)
	Wed 18 June	10am – 2pm	Farm visit 2 – Location TBC (4 hours)
	Thu 19 June	10am -1pm	Mapping workshop 3 (3 hours)
Week 4	Tue 24 June	7 – 8pm	Online seminar (1 hour)



Wed 25 June	7 – 8pm	Optional online drop-in (1 hour)
		Complete a relevant assessed task independently. Assessment submission by: (date tbc)